• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ДПЗКУ експортувала першу суднову партію борошна
    Опубликовано: 2016-05-10 15:00:03

    ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» успішно виконала контракт з одним із провідних гравців зернового ринку Близького Сходу на поставку 5 тисяч тонн борошна судном до Лівії. Про це повідомив директор департаменту переробки В’ячеслав Цегельник.
    «Для держкорпорації така угода – це новий досвід продажу борошна саме судновими партіями. Ми – єдині, хто уклав подібний контракт у цьому маркетинговому році», - зазначив керівник департаменту.
    В’ячеслав Цегельник наголосив, що для світових покупців української борошномельної продукції виконання цього контракту стане доказом професійної роботи команди ДПЗКУ з урахуванням усіх вимог клієнта.
    «Ми продовжуватимемо реалізовувати всі плани з переробки, поставлені перед компанією, та маємо намір вийти на перше місце за експортом борошна з України», - підкреслив керівник департаменту.
    За його словами, корпорація постійно розширює базу своїх міжнародних покупців та покращує показники якості своєї продукції для виходу на міжнародні ринки. ДПЗКУ і надалі розширюватиме географію експорту борошна судновими партіями.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.