• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україні треба зайнятися агрологістикою, відклавши земельні питання - експерт
    Опубликовано: 2016-05-08 19:30:00

    В Україні існують реальні проблеми з логістикою сільськогосподарської продукції. Тому державі слід сприяти розвитку ефективної логістики. А систему мораторіїв на землю варто продовжити ще на кілька років.

    Про це розповів радник правління з сільськогосподарських питань ПАТ «Креді Агріколь банк» Жан-Жак Ерве.

    «Наскільки я знаю, в Україні існують ідеї щодо реформування земельних ресурсів. Тому вважаю правильним продовжити систему мораторіїв на землю ще на кілька років. Таким чином, з'явиться більше часу для визначення оптимальних умов взаємин між потенційними продавцями і покупцями», — зазначив він.

    В Україні існують реальні проблеми з логістикою сільськогосподарської продукції. Тому на переконання експерта, державі слід сприяти розвитку ефективної логістики.

    «Уряд може допомагати підприємствам агропромислового типу, будувати сушарки, елеватори, можливо, навіть кооперативи в селах. Це дозволить зберігати велику кількість продукції в одному місці. А підведена залізниця до цих споруд, дасть можливість перевозити значну кількість сільськогосподарської продукції. При цьому не будуть страждати і без цього зруйновані українські дороги. До того ж, такий вид логістики набагато дешевше», — наголосив Ерве.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.