• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Аграріі, що збільшать площі під цукровими буряками залишаться у виграші - аналітики
    Опубликовано: 2016-04-23 15:30:00

    Цьогоріч очікується невелике зростання площ під цукровим буряком в Україні цього року. Причиною цього є світовий дефіцит цукру (за різними оцінками очікується на рівні 5-6 млн. тонн), а також низькі перехідні запаси цукру в Україні. Великі виробники цукру мають намір збільшувати власні площі під цукровим буряком, і анонсують програму підтримки фермерів навмисних вирощувати цукровий буряк, повідомляють аналітики компанії "УкрАгроКонсалт"

    Згідно з останніми офіційними даними площі посіву цукрових буряків в Україні поки знаходяться на рівні минулого року. Якщо ситуація не зміниться, це призведе до зростання цін на цукор, а також імпорту тростинного цукру сирцю.

    "На нашу думку компанії, які в цьому сезоні збільшать площі під цукровим буряком, виявляться у виграші",- зазначається в повідомленні.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.