• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ДПЗКУ збільшила обсяги реалізації борошна на 64%
    Опубликовано: 2016-04-12 15:30:00

    За 9 місяців 15/16 МР ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» збільшила обсяг реалізації борошна на 64% у порівнянні з попереднім маркетинговим роком. Фінансова виручка від переробної діяльності в поточному МР виросла на 109%. Про це повідомив директор департаменту переробної діяльності В’ячеслав Цегельник під час виїзного засідання  Ради директорів корпорації, поынформували AgroNews в прес-службі корпорації у вівторок.

    «Продовжуємо тримати позитивну тенденцію та нарощувати потенціал переробного напрямку. Лише за березень ДПЗКУ виробила понад 13 тисяч тонн борошна, висівок та круп, з яких було експортовано 5 тис тонн виробів», - зазначив очільник департаменту.

    В’ячеслав Цегельник розповів, що програми з виробництва та реалізації борошна та іншої переробної продукції продовжують успішно виконуватись і у квітні.

    «Відвідування найбільшої світової виставки продуктів харчування «Gulfood», що проходила в Дубаї, також позитивно сприяло розвитку переробної діяльності корпорації. За результатами переговорів, проведених під час виставки, вже підписано ряд вигідних та перспективних контрактів на поставку борошна до інших країн», - наголосив він.

    Серед країн, з якими корпорація планує розвивати співпрацю та поставляти свою продукцію – Ангола, Сомалі, Лівія, Індонезія та Філіппіни.

    agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.