• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ДПЗКУ ВЖЕ ЗАКУПИЛА ПО СПОТУ ПІВМІЛЬЙОНА ТОНН ЗЕРНОВИХ
    Опубликовано: 2015-07-30 12:06:46

    ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» в рамках програми спотових закупівель придбала у сільгоспвиробників близько 545 тис. тонн зерна нового врожаю на суму понад 1,8 млрд. грн. Про це повідомив сьогодні заступник голови правління ПАТ "ДПЗКУ" Денис Полежаєв.

    Згідно наданої ним інформації, ПАТ "ДПЗКУ" з початку нового маркетингового сезону закупило на внутрішньому ринку по спотовим контрактам близько 108 тис. тонн пшениці продовольчої (2-3 клас), понад 182 тис. тонн пшениці фуражної, близько 250 тис. тонн ячменю та більше 5 тис. тонн  інших культур (кукурудзи, ріпаку).

     "Активні спотові закупівлі, в першу чергу у сільгоспвиробників, спрямовані насамперед на забезпечення торгово-експортної діяльності корпорації, а також на завантаження сировиною власних переробних підприємств", - підкреслив він. 

    Денис Полежаєв наголосив, що завдяки чіткій організації роботи, ефективній взаємодії з аграріями – закупівельний напрям діяльності ДПЗКУ реалізується успішно та на даний час виконуються всі поставлені планові завдання.

    "Наразі ДПЗКУ проводить закупівлі у 16 регіонах. Сьогодні по споту з корпорацією співпрацюють 360 контрагентів.  І їх кількість надалі зростатиме. Адже діючи в ринкових умовах, ми будемо і надалі пропонувати аграріям найбільш конкурентні та вигідні умови", - відзначив заступник голови правління держкорпорації.

    За словами Дениса Полежаєва ПАТ "ДПЗКУ" своєю спотовою програмою надає чималу підтримку сільгоспвиробникам з боку держави.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.