• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ДПЗКУ продовжує перший етап закупівлі зернових урожаю 2015 р.
    Опубликовано: 2015-06-19 10:53:47

    ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» продовжує реалізацію програми закупівель зернових культур (кукурудзи, пшениці, ячменю) майбутнього урожаю 2015 р. 

    Метою цієї програми, що стартувала 18 травня поточного року, є авансове забезпечення аграріїв доступними фінансовими ресурсами на вирощування врожаю, а також організація його гарантованого збуту за конкурентоспроможними ринковими цінами.

    Наразі триває перший етап закупівель, який передбачає подання аграріями заявок, формування пакетів необхідних документів, укладання контрактів, договорів застави та договорів комплексного страхування майбутнього врожаю.

    На сьогоднішній день сільгоспвиробниками подано більш ніж 50 заявок для реалізації закупівель зернових майбутнього урожаю 2015 р. на суму попередньої оплати 140 млн. грн. ДПЗКУ продовжує приймати заявки на укладання договорів. 

    Варто зазначити, що вітчизняні аграрії вже отримали попередню оплату на суму більш ніж 7 млн. гривень.

    Нагадуємо, що дана програма проводиться в два етапи.

    Протягом першого етапу сільгоспвиробники мають подати до регіональних відділів заявки на участь у програмі, сформувати необхідний пакет документів та укласти договори поставки в центральному офісі ПАТ «ДПЗКУ». Після підписання договору, на поточний рахунок сільгоспвиробника буде здійснюватися попередня оплата, сума якої складатиме 1600 грн. (з ПДВ) за одну тонну  зерна, з якої утримується страховий платіж за договором комплексного страхування.

    Другий етап програми передбачає поставку зерна сільгосптоваровиробниками в кількості та якості згідно умов договору на філії ПАТ «ДПЗКУ», а також остаточний розрахунок у вигляді другого траншу.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.