• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Європейські фахівці поділилися досвідом боротьби з АЧС
    Опубликовано: 2014-07-11 14:15:47

    В рамках проекту ФАО «Розвиток потенціалу для раннього виявлення та реагування на африканську чуму свиней в Україні», започаткованого торік, на базі Інституту ветеринарної медицини Української академії аграрних наук відбувся національний семінар з ефективного реагування на спалахи африканської чуми свиней (АЧС).
    Про це йдеться в повідомленні Держветфітослужби України.
    Участь у семінарі взяли експерти та консультанти регіонального офісу ФАО, представники Держветфітослужби України, вчені, фахівці Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи та заступники начальників головних управлінь ветеринарної медицини в областях та місті Києві, відповідальних за проведення протиепізоотичної роботи.
    «Під час семінару були розглянуті сучасні правила і процедури по боротьбі зі спалахами, головні фактори ризику виникнення і поширення АЧС в різних країнах, досвід з дослідження спалахів (епізоотичне розслідування), боротьби зі спалахами, в тому числі використання географічних інформаційних систем (ГІС) і систем з підтримки рішень, а також обговорено пропозиції щодо поліпшення управління нагляду та ерадикації АЧС», — розповідають у Держветфітослужбі.

    http://www.pigua.info/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.