• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Программа по выращиванию семян сои начата
    Опубликовано: 2014-06-16 16:08:22

    Корпорація “Сварог Вест Груп” розпочала спільно з австрійською насіннєвою компанією SAATBAU виробничий проект з вирощування насіння сої. Договір про партнерство та стратегічну співпрацю щодо сумісної програми з розвитку насінництва було підписано у лютому 2014 року, під час візиту української делегації до Австрії.

    За словами генерального директора ТОВ “Заатбау Україна” Євгена Авраменка, високотехнологічний рівень  “Сварог Вест Груп” став основним критерієм при виборі партнера в Україні для виробничої програми SAATBAU. “Ми ознайомились з технологіями, яких дотримується “Сварог Вест Груп” на своїх полях, і зрозуміли – що для нас це ідеальний партнер. Адже корпорація “Сварог Вест Груп” є однією з найкращих серед аграрних компаній України за рівнем запровадження технологій точного землеробства, має найсучаснішу в Європі власну лабораторію, яка може у найкоротші терміни проводити усі необхідні аналізи грунтів, найкращих агрономів-насіннєводів, власний насіннєвий завод... тобто все для того, щоб, дотримуючись усіх необідних технологічних процесів, забезпечити найвищу якість насіння. Окрім того, сучасний насіннєвий завод компанії дозволить проводити необхідну доробку насіння, що гарантуватиме якість насіння на усьому виробничому ланцюжку – від поля до відвантаження запакованого насіння клієнтам”, - прокоментував Євген Авраменко.

    “Цього року ми розпочнемо наша партнерську з вирощування сої, культури – яка є однією зі стратегічних культур у сівозміні “Сварог Вест Груп”. Разом з австрійськими колегами вже погоджено технологічні карти вирощування та технологічні вимоги до вирощування насіння сої відповідно до грунтів та природно-кліматичних умов регіонів, де здійснює свою діяльність “Сварог Вест Груп”. На перспективу нас ще цікавитиме напрям насінництва такої нішевої культури як горох, якій “Сварог Вест Груп” також приділяє значну увагу. Сподіваємось, що дана співпраця буде довготерміновою, корисною та взаємовигідною для наших компаній”, – розповідає директор насіннєвого заводу корпорації «Сварог Вест Груп» Володимир Степанчук.

    Компанія SAATBAU вже понад 60 років відома в Європі як селекціонер та виробник високоякісного посівного матеріалу. Селекційні станції SAATBAU знаходяться в Австрії, Німеччині, Франції та Чилі, а сорти та гібриди розмножуються в окремих кліматичних зонах Австрії та сусідніх країнах. У стратегії компанії важлива роль належить українському ринку, де просуванням продукції займається ТОВ «ЗААТБАУ Україна». Актуальним для українських аграріїв є насіння кукурудзи, сої, соняшнику, озимої та ярої пшениці, ячменю, гороху і ріпаку. Для України сорти і гібриди польових культур створюють за спеціальними програмами, які враховують особливості та специфіку її ґрунтово-кліматичних умов.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.