• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Роналдо скаржиться на проблеми зі шлунком
    Опубликовано: 2010-06-10 21:29:12

    Збірна Португалії продовжує підготовку до чемпіонату світу у ПАР. У середу ввечері гравцям надали вихідний, під час якого португальці взяли участь у сафарі в одному з місцевих національних парків. Єдиним відсутнім був Кріштіану Роналду. Футболіст, який напередодні працював лише у спортзалі, пропустив поїздку через шлунковий вірус. Натомість разом з командою вирушив травмований півзахисник Нані.
    Найближчим часом буде вирішено питання, чи залишиться гравець у ПАР або повернеться на лікування до Португалії. Сьогодні тренерський штаб очікує на прибуття до команди хавбека Рубена Аморіма, який замінить Нані. Наємо, що вінгер "МЮ" не зможе допомогти своїм партнерам по збірній на чемпіонаті світу через пошкодження плеча, отриманого під час одного з тренувань у Лісабоні.
    Дивіться на Першому Національному матч Кот-д'Івуар - Португалія, стадіон Нельсон-Мандела-Бей, Порт-Елізабет, 15 червня о 17:00.

    Инф. 1tv

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.