• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Києві викрито низку хабарників-посадовців
    Опубликовано: 2006-01-16 14:32:00

    У місті Києві міліцією викрито місцевого жителя, який отримав 50 тис. доларів США від директора ТОВ для подальшої передачі в якості хабара посадовим особам однієї із столичних установ за відведення земельної ділянки на користь зного товариства.

    Прокуратурою Шевченківського району Києва порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.369 КК України (давання хабара).

    У місті Києві міліцією викрито посадовця інформаційно-консультативного центру при Київській регіональній митниці, який вимагав і отримав 700 грн. хабара від киянина за отримання свідоцтва про кваліфікаційний рівень без фактичного проходження навчання та здачі іспитів.

    Прокуратурою Подільського району столиці порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.368 КК України (одержання хабара).

    "Урядовий портал"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.