• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Президент підписав низку законів
    Опубликовано: 2006-01-23 11:23:00

    Президент Віктор Ющенко підписав Закон № 2927-IV «Про внесення змін до Закону України «Про перелік об\'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації» (щодо ВАТ «Одеський припортовий завод»).

    Цим Законом до переліку об\'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації, включено акції, що належать державі у статутному фонді ВАТ «Одеський припортовий завод».

    29 жовтня 2005 року Президент повернув цей Закон до Верховної Ради для повторного розгляду з пропозицією про його відхилення. 11 січня 2006 року Закон було знову прийнято більш як двома третинами від конституційного складу Верховної Ради. Таким чином, стосовно цього Закону було подолано вето Президента України.

    Президент Віктор Ющенко підписав Закон України № 2929-IV «Про внесення змін до Закону України «Про перелік об\'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації».

    Цим Законом до переліку об’єктів права державної власності, що не підлягають приватизації, включено державне підприємство «Науково-виробничий комплекс газотурбобудування «Зоря» – «Машпроект».

    29 жовтня 2005 року Президент повернув цей Закон до Верховної Ради для повторного розгляду з пропозицією про його відхилення.

    Під час повторного розгляду 11 січня 2006 року Закон було знову прийнято більш як двома третинами від конституційного складу Верховної Ради. Таким чином, стосовно цього Закону було подолано вето Президента.

    Президент Віктор Ющенко підписав Закон України № 3269-IV «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України».

    Закон вносить зміни до Митного кодексу України та Закону України «Про Єдиний митний тариф» щодо обов’язкового офіційного оприлюднення судових рішень з митних питань, уточнення визначення митної вартості товарів та деяких особливостей визначення країни походження товарів.

    "Офіційне представництво"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.