• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Закон про оздоровлення та відпочинок дітей
    Опубликовано: 2006-02-17 14:05:00

    Комітету з питань соціальної політики та праці рекомендує Верховній Раді прийняти за основу проект закону про оздоровлення та відпочинок дітей, поданий Кабінетом Міністрів

    Законопроект визначає основні напрямки державної політики в галузі оздоровлення та відпочинку дітей, забезпечення гарантій та реалізації прав дитини у сфері організації дитячого оздоровлення та відпочинку, впровадження порядку надання оздоровчих послуг, основні напрямки створення соціально-економічних умов для якісного оздоровлення та відпочинку, функції органів державної влади і органів місцевого самоврядування, правові, фінансові та організаційні засади утворення та діяльності дитячих оздоровчих закладів, їх права та обов\'язки.

    и Комітету прийшли до висновку, що прийняття такого закону сприятиме створенню правової та соціально-економічної бази для забезпечення права дитини на оздоровлення та відпочинок, і дозволить визначити повноваження органів державної влади, органів місцевого самоврядування, громадськості, профспілок у сфері оздоровлення та відпочинку дітей.

    Водночас, Комітет з питань соціальної політики та праці висловив ряд зауважень до проекту. Депутати звернули увагу на певні неточності у використанні термінів у законопроекті. Крім того, пропонується внести зміни до положень стосовно тривалості відпочинкової зміни (збільшити до 14 діб). Окремі статті потребують, на думку депутатів, доповнення.

    "ВРУ"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.