• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Найбільш резонансні злочини та події на 18.02.2006 р.
    Опубликовано: 2006-02-20 10:05:00

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2 540 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 513 (59,5%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів - 8 вбивств, 10 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 9 розбійних нападів, 52 пограбування, 5 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    до органів внутрішніх справ України надійшло 2 540 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 513 (59,5%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів - 8 вбивств, 10 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 9 розбійних нападів, 52 пограбування, 5 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 11 особу. У правопорушників вилучено два карабіни, три обрізи мисливської рушниці, 17 одиниць саморобної вогнепальної зброї, гранату, 1,6 кг вибухівки та 897 набоїв.

    затримано 11 особу. У правопорушників вилучено два карабіни, три обрізи мисливської рушниці, 17 одиниць саморобної вогнепальної зброї, гранату, 1,6 кг вибухівки та 897 набоїв.

    За злочини в сфері обігу тичних засобів та психотропних речовин затримано 181 особа. У них вилучено 31,2 кг тиків.

    затримано 181 особа. У них вилучено 31,2 кг тиків.

    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 1 329 осіб.

    до відповідальності притягнуто 1 329 осіб.

    За порушеними кримінальними справами заарештовано 56 осіб.

    заарештовано 56 осіб.

    Упродовж минулої доби порушено 207 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 81 – у сфері службової діяльності, у тому числі 16 – про хабарництво.

    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 97 доньо-транспортних пригод, у яких 15 осіб загинуло та 116 - травмовано.

    зафіксовано 97 доньо-транспортних пригод, у яких 15 осіб загинуло та 116 - травмовано.

    У місті Києві в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 4 громадян Республіки Грузії. Попередньо встановлено, що вони вночі 5 лютого у місті Борисполі Київської області ввірвалися до будинку місцевого жителя, погуючи пістолетом зв’язали господаря та його дружину й викрали 75 тис. доларів США (повідомлялося 6 лютого). У затриманих вилучено частину викраденого.

    в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 4 громадян Республіки Грузії. Попередньо встановлено, що вони вночі 5 лютого у місті Борисполі Київської області ввірвалися до будинку місцевого жителя, погуючи пістолетом зв’язали господаря та його дружину й викрали 75 тис. доларів США (повідомлялося 6 лютого). У затриманих вилучено частину викраденого.

    У селі Петропавлівській-Борщагівці Києво-Святошинського району Київської області житель міста Запоріжжя, під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв пострілом з зареєстрованого мисливського карабіна “Сайга” заподіяв вогнепальне поранення ноги жителю міста Запоріжжя (госпіталізовано). Правопорушника затримано. Зброю вилучено

    житель міста Запоріжжя, під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв пострілом з зареєстрованого мисливського карабіна “Сайга” заподіяв вогнепальне поранення ноги жителю міста Запоріжжя (госпіталізовано). Правопорушника затримано. Зброю вилучено

    На Київщині слідчим відділенням Фастівського райвідділу внутрішніх справ за матеріалами Фастівського спеціального міжрайонного відділу ДСБЕЗ при ГУ МВС України в Київській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину відносно посадових осіб відкритого акціонерного товариства. Вони в жовтні 1999 року незаконно виготовили та передали у власність закритому акціонерному товариству прості векселі на загальну суму 800 тис. грн, які згідно договору купівлі - продажу було реалізовано відкритому акціонерному товариству. У результаті цього зному відкритому акціонерному товариству було завдано збитки на зазначену суму

    слідчим відділенням Фастівського райвідділу внутрішніх справ за матеріалами Фастівського спеціального міжрайонного відділу ДСБЕЗ при ГУ МВС України в Київській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину відносно посадових осіб відкритого акціонерного товариства. Вони в жовтні 1999 року незаконно виготовили та передали у власність закритому акціонерному товариству прості векселі на загальну суму 800 тис. грн, які згідно договору купівлі - продажу було реалізовано відкритому акціонерному товариству. У результаті цього зному відкритому акціонерному товариству було завдано збитки на зазначену суму

    У місті Львові працівниками УДСБЕЗ УМВС України в області викрито директора ринку приватного підприємства, який вимагав та отримав 500 доларів США хабара від приватного підприємця за надання останньому в оренду торгівельного місця на ринку. Задокументовано ще 23 факти отримання правопорушником хабарів на загальну суму понад 35 тис. гривень. Прокуратурою Личаківського району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    працівниками УДСБЕЗ УМВС України в області викрито директора ринку приватного підприємства, який вимагав та отримав 500 доларів США хабара від приватного підприємця за надання останньому в оренду торгівельного місця на ринку. Задокументовано ще 23 факти отримання правопорушником хабарів на загальну суму понад 35 тис. гривень. Прокуратурою Личаківського району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара).

    У Чернівецькій області працівниками ВДСБЕЗ УМВС України в областi викрито посадових осіб відділу земельних ресурсів однієї з райдержадміністрацій. Вони протягом 2001 - 2005 років, під час розпаювання земель сільськогосподарського кооперативу, в порушення вимог Закону України “Про охорону і використання пам’яток історії та культури”, передали у приватну власність земельні ділянки, на яких знаходилася пам’ятка археології, чим завдали збитки державі на загальну суму понад 45 млн гривень. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.367 КК України (службова недбалість).

    працівниками ВДСБЕЗ УМВС України в областi викрито посадових осіб відділу земельних ресурсів однієї з райдержадміністрацій. Вони протягом 2001 - 2005 років, під час розпаювання земель сільськогосподарського кооперативу, в порушення вимог Закону України “Про охорону і використання пам’яток історії та культури”, передали у приватну власність земельні ділянки, на яких знаходилася пам’ятка археології, чим завдали збитки державі на загальну суму понад 45 млн гривень. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.367 КК України (службова недбалість).

    На Сумщині працівниками ВДСБЕЗ УМВС України в області викрито голову сільської ради, який, не маючи повноважень розпоряджатися майном співвласників колишнього колективного сільськогосподарського підприємства, без оформлення індивідуальних доручень уклав договір купівлі-продажу й передав зазначене майно товариству з обмеженою відповідальністю, яке в подальшому в квітні 2005 року було визнане банкрутом. Таким чином співвласникам вказаного сільськогосподарського підприємства завдано збитки на суму понад 2 млн гривень. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень).

    працівниками ВДСБЕЗ УМВС України в області викрито голову сільської ради, який, не маючи повноважень розпоряджатися майном співвласників колишнього колективного сільськогосподарського підприємства, без оформлення індивідуальних доручень уклав договір купівлі-продажу й передав зазначене майно товариству з обмеженою відповідальністю, яке в подальшому в квітні 2005 року було визнане банкрутом. Таким чином співвласникам вказаного сільськогосподарського підприємства завдано збитки на суму понад 2 млн гривень. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень).

    "ДЗГ МВС України"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.