• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зміни до Закону "Про Державний бюджет України 2006 "
    Опубликовано: 2006-02-24 11:14:00

    Комітет з питань бюджету рекомендує парламенту прийняти за основу проект закону про внесення змін до Закону "Про Державний бюджет України на 2006 рік (щодо фінансування соціального захисту військовослужбовців, реформування Збройних Сил України, утримання мережі автомобільних доріг, забезпечення фінансовими ресурсами вирішення першочергових та безвідкладних питань в регіонах, що мають соціальне спрямування) (Інформаційне управління)

    Законопроект підготовлено з метою:

    Збільшення для Міноборони видатків по спеціальному фонду на 840 млн. грн. за рахунок збільшення надходжень від продажу військових містечок та іншого нерухомого військового майна. Зазначені кошти спрямовуються на реформування Збройних Сил України, забезпечення житлом військовослужбовців.

    Забезпечення однакових умов нарахування страхової суми з державного обов\'язкового особистого страхування у разі загибелі (смерті) військовослужбовця Збройних Сил України під час виконання обов´язків військової служби відповідно до розміру нарахувань, які діють згідно з чинним законодавством для працівників правоохоронних органів.

    Врегулювання питань з фінансового забезпечення будівництва та реконструкції доріг Укравтодором шляхом надання можливості Держслужбі автомобільних доріг залучати у 2006 році під державні гарантії до 1,8 млрд. грн. на вищезазначену мету, передбаченого статтею 15 Закону України "Про Державний бюджет України на 2006 рік". Забезпечення спрямування 20 млн. грн. на проектування та будівництво мосту через річку Вільшанка у с. Мошни та капітальний ремонт мосту через річку Дніпро у м. Черкаси за рахунок перерозподілу видатків по Укравтодору.

    Спрямовуються додатково на вирішення першочергових та безвідкладних питань по Держкомзему - 25 млн. грн.; Держдепартаменту рибного господарства 22,3 млн. грн.; на субвенцію з державного бюджету обласному бюджету Черкаської області на виконання програми "Золота підкова Черкащини" 11 млн. грн.; на субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на збереження історичної забудови міст, об\'єктів історико-культурної спадщини, впорядкування історичних населених місць України та соціальний розвиток 29 млн. грн.; на забезпечення життєдіяльності Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд та відновлення будівництва його об\'єктів 15 млн. грн.; на субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проведення виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 42,222 млн. грн.; на субвенцію з державного бюджету обласному бюджету Херсонської області на завершення будівництва та введення в експлуатацію обласного онкологічного диспансеру у м. Херсон 20 млн. грн. за рахунок збільшення граничного розміру дефіциту Державного бюджет України на 164,522 млн. грн. через збільшення залишків коштів загального фонду державного бюджету.

    За попередніми розрахунками реалізація норми щодо запровадження однакових умов нарахування страхової суми з державного обов\'язкового особистого страхування потребує додатково 5,93 млн. грн. на рік і може бути досягнуто за рахунок і в межах асигнувань, передбачених для Міністерства оборони України у Державному бюджеті України на 2006 рік.

    Комітет вважає, що додатково отримані до спеціального фонду 840 млн. грн. від реалізацій нерухомого майна Збройних Сил України та їх витрачання за цільовим призначенням на реформування Збройних Сил України та забезпечення житлом військовослужбовців не призведе до порушення балансу державного бюджету.

    "ВРУ"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.