• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Закон "Про фізичний захист ядерних установок, ядерних матеріалів, радіоактивних відходів, інших джерел іонізуючого випромінювання"
    Опубликовано: 2006-03-03 11:07:00

    Комітет з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки рекомендує парламенту прийняти за основу проект закону про внесення змін до статті 11 Закону "Про фізичний захист ядерних установок, ядерних матеріалів, радіоактивних відходів, інших джерел іонізуючого випромінювання" (реєстр.№8725-1)

    Прийняття законопроекту обумовлене необхідністю удосконалення норм чинного законодавства у сфері використання ядерної енергії шляхом врегулювання процедури допуску іноземців до особливих робіт та до місць, де діють обмеження.

    Законопроектом вносяться зміни в частині, що стосується одержання іноземцями та особами без громадянства, які перебувають в Україні на законних підставах, допусків до особливих робіт у сфері використання ядерної енергії та дозволів до місць, де діють обмеження.

    и Комітету зазначили, що чинна процедура допуску іноземців ускладнює реалізацію проектів міжнародної технічної допомоги щодо зняття з експлуатації ЧАЕС та перетворення об´єкту "Укриття" на екологічно безпечну систему. У перспективі для виконання особливих робіт протягом 10-15 років необхідно залучати велику кількість іноземного персоналу підрядників. Удосконалений режим допуску фахівців іноземної частини груп управління проектами до особливих робіт та до місць, де діють обмеження, сприятиме підвищенню ефективності реалізації зазначених проектів.

    "ВРУ"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.