• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Затримано ьні напої, продукти харчування та м’ясо
    Опубликовано: 2006-03-21 09:44:00

    Чопською митницею, в рамках проведення операції „Акциз”, перекрито канал незаконного ввезення на територію України ьних напоїв, продуктів харчування та м’яса.

    20.03.06 на митному посту „Тиса” Чопської митниці в ході митного контролю мікроавтобуса „Мерседес-Спрінтер”, яким керував житель Харцизька Донецької області, що прямував з Італії в Україну, було виявлено спеціально обладнану схованку.

    Під час поглибленого огляду працівниками митниці було виявлено не заявлені у декларації та приховані 420 пляшок спиртних напоїв: мартіні, віскі, лікери іноземного виробництва а також 56 кг курячого та кролячого м’яса, країна походження якого не встановлена. Також було виявлено миючі засоби, кава та оливкова олія.

    Окрім того, в ході огляду мікроавтобуса, у різних місцях було виявлено частини розібраного пістолету іноземного виробництва „Флобер” калібру 4 мм та 20 набоїв до нього.

    Митниками по даному факту заведено справу про порушення митних правил, по якій вилучені вказані предмети загальною вартістю майже 28 тис.грн., а також транспортний засіб вартістю 86 тис.грн., обладнаний схованкою, що використовувалася для незаконного переміщення предметів.

    По справі стосовно вилучених предметів, зокрема пістолета, буде призначено відповідні експертизи.

    "ДМСУ"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.