• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Затримано монети та книги
    Опубликовано: 2006-03-30 18:07:00

    Переміщення через митний кордон України предметів з порушенням митних правил припинено працівниками Старобільської митниці та прикордонниками (Луганська область).

    Іноземні монети було виявлено у громадянина Росії на митному посту „Лантратівка” Старобільської митниці під час перевірки особистих речей пасажирів, які прямували потягом сполученням „Москва-Луганськ”. Росіянин повідомив, що не переміщує предметів, обов’язкових до декларування. Проте після завірення митної декларації виявилося, що серед особистих речей пасажира (за фахом – моряка) знаходиться альбом з колекцією східноазіатських старовинних та сучасних монет, дозволу на переміщення яких не було. Монети вилучені і відправлені на експертизу.

    В іншому випадку біля одного з прикордонних населених пунктів Луганської області в результаті спільної операції митників і прикордонників було зупинено громадянина Росії, який прямував на територію України поза пунктом пропуску. У валізах, які переміщував росіянин, було виявлено 282 сучасних друкованих видання духовного змісту як для дорослих, так і для дітей попередньою вартістю 3510 грн. Жодних документів на друковану продукцію виявлено не було.

    Монети та книги затримано. Складено протоколи про порушення митних правил.

    "ДМСУ"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.