• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українські верифікатори допоможуть у верифікації
    Опубликовано: 2006-04-06 12:24:00

    Завершується візит української військової делегації на чолі з начальником Управління верифікації Генерального штабу ЗС України генерал-майором Ігорем Федотовим до Сербії та Чорногорії.

    Група українських верифікаторів у Белграді бере участь у 14-му засіданні Багатонаціональної дорадчої групи Регіонального центру допомоги у верифікації та імплементації міжнародних зобов’язань в галузі контролю над озброєннями (RACVIAC).

    В рамках засідання генерал-майор Ігор Федотов провів робочу зустріч з начальником Регіонального центру допомоги у верифікації та імплементації міжнародних зобов’язань в галузі контролю над озброєнням грецьким бригадним генералом С. Папотісом. Під час зустрічі сторони обговорили питання, що пов’язані з вивільненням інфраструктури та особового складу в ході виконання Державної програми розвитку Збройних Сил України на 2006-2011 роки.

    Варто зазначити, що представники Збройних Сил України беруть участь у засіданні Багатонаціональної дорадчої групи в рамках Пакту стабільності для Південно-Східної Європи, до якого Україна приєдналася в якості спостерігача у минулому році.

    Крім України, до Пакту долучено 20 країн-ів та 6 країн-спостерігачів.

    "Урядовий портал"

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.