• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українська делегація візьме участь у міжнародній конференції, що пройде у Німеччині
    Опубликовано: 2006-04-07 14:15:00

    У неділю, 9 квітня, розпочнеться візит до Федеративної Республіки Німеччина української військової делегації на чолі з першим заступником Міністра оборони України Леонідом Поляковим.

    Українські військові візьмуть участь у конференції „Трансформація оборонної сфери”, яка відбуватиметься у Європейському центрі досліджень проблем безпеки ім. Дж. Маршалла у місті Гарміш-Партенкірхен.

    Відповідно до програми візиту, делегація Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України ознайомиться з підсумками чотирирічного оборонного огляду Сполучених Штатів Америки та питаннями, пов’язаними з трансформацією оборонної сфери Федеративної Республіки Німеччина.

    Крім того, на розгляд учасників засідання будуть також представлені погляди країн-ів та партнерів НАТО щодо трансформації оборонної сфери.

    У понеділок, 10 квітня, під час роботи у секціях учасники конференції планують обговорити, які елементи американської та німецької оборонної стратегії можуть бути впроваджені у практику інших країн та визначити нові напрямки в галузі міжнародного військового співробітництва.

    Очікується, що 11 квітня, під час пленарного засідання з доповіддю про перспективи проведення трансформаційних процесів в оборонній сфері України виступить перший заступник Міністра оборони України Леонід Поляков.

    Візит української військової делегації до Федеративної Республіки Німеччина триватиме до 11 квітня.

    "Урядовий портал"


    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.