Українська делегація візьме участь у міжнародній конференції, що пройде у Німеччині

07 апр, 14:15

У неділю, 9 квітня, розпочнеться візит до Федеративної Республіки Німеччина української військової делегації на чолі з першим заступником Міністра оборони України Леонідом Поляковим.

Українські військові візьмуть участь у конференції „Трансформація оборонної сфери”, яка відбуватиметься у Європейському центрі досліджень проблем безпеки ім. Дж. Маршалла у місті Гарміш-Партенкірхен.

Відповідно до програми візиту, делегація Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України ознайомиться з підсумками чотирирічного оборонного огляду Сполучених Штатів Америки та питаннями, пов’язаними з трансформацією оборонної сфери Федеративної Республіки Німеччина.

Крім того, на розгляд учасників засідання будуть також представлені погляди країн-ів та партнерів НАТО щодо трансформації оборонної сфери.

У понеділок, 10 квітня, під час роботи у секціях учасники конференції планують обговорити, які елементи американської та німецької оборонної стратегії можуть бути впроваджені у практику інших країн та визначити нові напрямки в галузі міжнародного військового співробітництва.

Очікується, що 11 квітня, під час пленарного засідання з доповіддю про перспективи проведення трансформаційних процесів в оборонній сфері України виступить перший заступник Міністра оборони України Леонід Поляков.

Візит української військової делегації до Федеративної Республіки Німеччина триватиме до 11 квітня.

"Урядовий портал"



Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/118043.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM