• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Співробітниками СБУ вилучено пістолети, вибухівку й гранатомет
    Опубликовано: 2006-05-04 17:41:00

    Співробітниками УСБУ у Тернопільській області у місцевого мешканця вилучено шестизарядний револьвер для стрільби малокаліберними набоями. На питання, чому затриманий носив його при собі, відвідуючи громадські місця, відповість слідство.

    В іншому випадку тернопільчанин добровільно видав співробітникам управління револьвер системи наган, який з його слів він знайшов при виконанні земляних робіт.

    На залізничному вокзалі Харкова під час оформлення пасажирів поїзда Донецьк–Москва правоохоронцями вилучено 800 грамів вибухівки, за попереднім даним, тротила. Небезпечний пакет, обмотаний скотчем, було знайдено у службовому купе вагона.

    Провідниця пояснила, що сумку з невідомим їй вмістом передав молодик на одній з станцій і пообіцяв, що за нею прийдуть у Харкові. Він попередив жінку, що з вантажем треба поводитись обережно, бо це скляні вироби. Пакет передано у вибуховотехнічну службу для експертизи.
    Співробітниками УСБУ у Житомирській області було затримано учасників організованого злочинного угруповання, котрі шукали покупця на гранатомет РПГ-26, за який просили тисячу доларів. Небезпечну зброю, постріл з якої з 200 метрів пробиває танкову броню, було вилучено під час спроби її продажу на трасі неподалік села Глибочиця. Чотирьох молодиків віком до 30 років було затримано бійцями “Альфи”. Під час обшуків у помешканні одного з затриманих було знайдено ще й запасні частини для вертольоту.

    За фактами незаконного придбання, зберігання і збуту зброї порушено кримінальні справи.
    Прес-центр СБ України

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.