• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ГПУ направила в суд дело ов ОПГ, подозреваемых в 5 убийствах
    Опубликовано: 2006-05-04 17:44:00

    "Генеральною прокуратурою України направлено до суду кримінальну справу за обвинуваченням ів організованого злочинного угруповання (всього 9 осіб, 4 з яких колишні працівники міліції Донецької області) у вчиненні ряду особливо тяжких злочинів" - сообщили «Фразе» в пресс-службе ГПУ.

    "и зазначеної банди обвинувачуються у 5 умисних убивствах (у тому числі Юрія Вередюка, якого раніше за сфальсифікованими ними матеріалами було незаконно притягнуто до кримінальної відповідальності за вбивство журналіста Ігоря Александрова), вимаганнях, пов’язаних із захопленням заручників, викраданнях потерпілих, незаконним позбавленням їх волі та вбивствах (зокрема братів Карпенків), а також у вчиненні ряду службових злочинів – перевищення влади, розкрадання майна шляхом зловживання службовим становищем тощо" - отмечает пресс-служба.

    «Фраза»

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.