• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Гастролеры из Грузии охотились на оптовые партии мобильников
    Опубликовано: 2006-05-11 14:32:00

    Минулого місяця на вулиці Артема, що в Шевченківському районі столиці, в магазині мобільного зв’язку було вчинено зухвалий розбійний напад. Двоє молодиків, явно кавказького походження, серед білого дня увірвалися до салону, і, погуючи пістолетом, відібрали в продавців 55 мобільних телефонів. Швидко спакувавши здобич, повіялись геть.

    Оперативна група, яка невдовзі прибула на місце злочину, одразу розпочала складну та копітку роботу щодо встановлення осіб невідомих південних зловмисників. За свідченнями кількох свідків було складено детальні фотороботи обох розбійників. Незабаром розслідування дало позитивні плоди – оперативники вийшли на двох молодих громадян Грузії, які досить точно відповідали прикметам, наданим потерпілими працівниками магазину.
    З’ясувалося, що ті останнім часом регулярно приїжджали до столиці України, користуючись міжміськими автобусними маршрутами, та знімали у місцевих жителів помешкання на кілька днів. Бажаючих надати тимчасову житлоплощу вони завжди легко знаходили на Київському залізничному вокзалі. Протягом своїх коротких візитів постійно подоували містом - самі, без супроводу.

    Співробітники міліції ознайомили квартировласників, для яких «Київ-пас» є звичним джерелом заробітку, з фотороботами, і за кілька днів уже отримали довгоочікувану інформацію – таємнича пара знову нагодилася до Києва. Не встигли вони вирушити у чергову екскурсію столицею України, як уже були затримані за підозрою у скоєнні розбійного нападу. Підозра невдовзі підтвердилася – при поверхневому догляді у візитерів було вилучено жетон від камери схову все того ж Центрального залізничного вокзалу Києва. За його номером значилася сумка, в якій знаходилася… частина викрадених на вулиці Артема мобілок. Решту мандрівники, на жаль, на той момент уже встигли реалізувати, втрачену власність мобільної фірми ще належить відшукати. А поки що всі вилучені пристрої зв’язку в цілості повернуто до магазину.

    Разом з краденим в сумці лежав і засіб розбою – пневматичний пістолет, який, звичайно ж, досить важко відрізнити на око від вогнепального. Проте зброю було впевнено, без вагань, зно потерпілими. З наявності в затриманих чисельних автобусних квитків було зроблено висновок, що об’єктом їх полювання на Вкраїні був не лише Київ. Так само вони робили регулярні візити до Донецька та Львова. Тепер тамтешні правоохоронці також зацікавляться маршрутами подоей енергійних мандрівників їх рідними містами.

    Якщо вам також довелося постраждати від «екскурсій» цих грузинських гостей, ви маєте змогу повідомити про це, навідавшись до Шевченківського райуправління Києва, або зателефонувавши: 486-03-06, 486-01-81.

    Криминальные хроники Киева
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.