• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Львові відбудеться V Міжнародний економічний "Україна – ЄС"
    Опубликовано: 2005-10-03 17:04:00

    "Цим ом ми хочемо продемонструвати весь спектр умов для приходу іноземних інвестицій в Україну. В рамках заходу працюватиме прес-клуб, в якому планують взяти участь понад 40 посольств і консульств. Планується робота в секціях, проведення круглих столів на тему „Бізнес і влада”, також працюватиме виставка інвестиційних проектів, презентуватимуться і реальні проекти як зовнішніх, так і внутрішніх інвесторів", - сказав губернатор Львівщини, голова Львівського обласного осередку „Народного Союзу Наша Україна” Петро Олійник щодо проведення у Львові 5 – 7 жовтня V Міжнародного економічного у "Україна – ЄС".

    Він наголосив, що "цей захід проводиться в рамках програми "Україна – ЄС" – у контексті стратегії Президента та Уряду". В і візьмуть участь 11 країн, серед яких Польща, Австрія, Німеччина, Угорщина та інші. Планується підписання міжрегіональної угоди з питань транскордонного співробітництва між трьома областями Західної України та трьома воєводствами Польщі. "Важливість транскордонного співробітництва в контексті нової регіональної політики підтверджується тим, що Президент особисто братиме участь у роботі у", - наголосив голова Львівської обласної адміністрації.

    За словами Петра Олійника "цей захід є знаковим, оскільки популяризуватиме те, що необхідно не тільки Києву, але й регіонам. Адже в багатьох складається враження, що все бізнесове життя відбувається в Києві". Також він відзначив, що "на Львівщині лежить велика відповідальність, тому що це прикордонна територія. Тут кордон з Польщею, а значить, - і з Європейським Союзом, тому ми повинні напрацьовувати механізми транскордонного співробітництва".

    Також губернатор Львівщини наголосив, що на і презентуватимуться "альтернативні шляхи виходу на західні ринки". Зокрема, за його словами "планується презентувати ідею Бродівського нафтопереробного заводу".

    Прес-служба партії НСНУ

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.