• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Конференція з митного співробітництва на кордонах між розширеним євросоюзом та його сусідами
    Опубликовано: 2005-10-04 09:33:00
    5-6 жовтня ц.р. керівники митних служб країн-ів Євросоюзу, України, Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Болгарії, Грузії, Казахстану, Молдови, Румунії, Росії, Туреччини та Директорату Європейської Комісії з оподаткування і митного союзу зберуться для участі у Конференції з митного співробітництва на кордонах між розширеним Євросоюзом та його сусідами.
     
    Конференція спрямована на зміцнення стосунків між митними адміністраціями зних країн, консолідацію діалогу і пошук рішень спільних проблем, у відповідності з процесом визначення нових рамок для привілейованих відносин сусідства і поширення безпеки, стабільності і процвітання за межі Євросоюзу.
     
    Різні теми будуть розглянуті у контексті спільної волі до більш ефективної протидії шахрайству при врахуванні потреб законної міжнародної торгівлі. Беручи до уваги суттєву роль митних адміністрацій у розвитку економічної діяльності, представники професійних асоціацій також запрошені до участі у конференції. Враховуючи важливість події, в Конференції братиме участь Генеральний секретар Всесвітньої митної організації та деякі інші співробітники секретаріату ВМО.
     
    Забезпечення усіма вищезним митними адміністраціями плавного плину торгівельних потоків, звичайно, відповідає загальним інтересам. При цьому, має враховуватися, що вони, захищаючи громадян та учасників економічних процесів, повинні виконувати завдання, пов’язані з забезпеченням безпеки та протидії шахрайству.
     
    За результатами Конференції передбачається ухвалення Загальної Декларації та висновків Робочих груп, які стануть основою розвитку співробітництва у митній сфері між розширеним ЄС та його сусідами.
     
    Конференція організується Європейською Комісією за підтримки Державної митної служби України та Представництва України при ЄС.
     
    Урядовий портал
     
     
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.