• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Робочий візит Юрія Єханурова до Брюсселю
    Опубликовано: 2005-10-04 11:06:00
    6-7 жовтня в Брюсселі з робочим візитом перебуватиме Прем’єр-міністр України Юрій Єхануров.
    Програмою візиту передбачаються зустрічі глави українського уряду з Президентом Європейської Комісії Хосе Мануелем Баррозу, Високим представником ЄС з питань спільної зовнішньої та безпекової політики Хав’єром Соланою та Комісаром Європейської Комісії з питань зовнішньої торгівлі Пітером Мендельсоном.
    Під час зазначених зустрічей планується обговорити актуальні питання відносин Україна – ЄС, в т.ч. виконання Плану дій Україна – ЄС, перспективи європейської інтеграції України, а також обговорити підготовчий процес до Самміту Україна – ЄС, що має відбутися в Києві 1 ня ц.р.
    Під час перебування в Брюсселі Прем’єр-міністр України прийме також участь в економічній конференції “Україна дивиться у майбутнє: на шляху реформ”, де виступить із доповіддю на тему “Політика реформ в Україні – засади стабільності та добробуту суспільства”.
    Європейський Союз
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.