• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Казахстані затримали громадянина України, голову Фундації реґіональних ініціатив Олександра Солонтая
    Опубликовано: 2005-10-10 16:23:00
    У Казахстані напередодні президентських виборів, намічених на ень цього року, активізується протистояння влади та опозиції. Серед кількох представників останньої сьогодні в Алмати затримали й громадянина України, голову Фундації реґіональних ініціатив Олександра Солонтая.

    Олександр Солонтай, голова Фундації реґіональних ініціатив:
     
    - Я прибув позавчора на міжнародну молодіжну конференцію.І як тільки ми вийшли з місця проведення цієї конференції, прямо на вулиці до нас бігом підійшли представники міліції і, не представляючись, силою затягнули в автобуси, привезли в міліцію... Година пройшла, поки підійшла хоч одна людина і почала питати хто тут є і чому є.
    Я представився, що я - громадянин України, хоча до цього ніхто не звертав на мене увагу. Мене відвели до начальника міліції, начальник мені сказав, що я в чужій країні і щоб я забув про свої закони, я тут ніхто. Потім передзвонили в іміграційну службу і, наскільки я розумію, мене хочуть з країни депортувати.
    "5 канал"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.