• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українські військові радники готують до сертифікації бригаду Іракської поліції "Васіт"
    Опубликовано: 2005-10-13 16:27:00
    Метою чергового виїзду на ірано-іракський кордон групи військових радників відділення військової допомоги 81-ї тактичної групи ЗС України, яку очолює підполковник Віталій Міхно, було визначено проведення занять і надання допомоги у підготовці до сертифікації штабу бригади та штабам батальйонів бригади іракської прикордонної поліції „Васіт”. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба МО України.
    Контрольні заняття із сертифікації заплановано провести у листопаді, а поки що українські військові та іракські прикордонники спільно готуються до цього заходу. Протягом дня радники у супроводженні патрулів 4-ї аеромобільної роти 81-ї ТГ працювали у штабі та на прикордонних фортах. Ними були проведені зустрічі з новопризначеним командиром бригади „Васіт” полковником Аль Мухамедом Нафія, офіцерами штабу бригади, начальниками семи прикордонних фортів, що розташовані на північ від міста Бадра.
    Українські офіцери провели комплексні заняття з відповідними посадовими особами іракського прикордонного з‘єднання по визначених напрямках та перевірили виконання попередніх завдань.
    Під час роботи були обговорені питання загальної обстановки у зоні відповідальності іракського прикордонного з’єднання та завдання прикордонників напередодні проведення загальноіракського референдуму з прийняття Конституції. Також були проведені заняття по вдосконаленню управління штатною структурою з постановкою батальйонам завдань із підтримання стабільності та порядку, ведення обліку матеріально-технічних засобів у підрозділах тощо.
    За оцінкою підполковника Віталія Міхна, рівень готовності до сертифікації іракського з’єднання на сьогодні задовільний, але деякі складові потребують контролю з боку командування з’єднання. Саме на них буде зосереджено увагу українських військових радників під час проведення наступних занять.
    ELCOMART Политика
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.