• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Борис Беспалий: Ющенко – це людина, яка єднає Україну
    Опубликовано: 2005-10-13 17:04:00
    "Ще одним реальним кроком Віктора Ющенко до консолідації і об’єднання українського суспільства" назвав депутат парламенту, Президії Ради партії "Народний Союз Наша Україна" Борис Беспалий створення політичної ради з представників парламентських фракцій і груп при Президентові України.
     
    "Перш ніж приймати будь-які політичні рішення, треба вміти вислухати різні точки зору і досягати в суспільстві компромісу з урахуванням різних інтересів. За кожною парламентською політичною силою є сотні тисяч або й мільйони виборців. Тому йдеться насправді не тільки і не стільки про порозуміння політичної верхівки, як про консолідацію суспільства з урахуванням позицій всіх виборців - і тих, які підтримали Віктора Ющенка, і тих, які поки що від цього утримуються", - сказав Борис Беспалий.
     
    На його думку, "це особливо важливо тому, що в Україні існують серйозні дезінтеграційні, відцентрові тенденції".
     
    "У прагматичному сенсі це дозволить, з одного боку, ухвалити якісні закони, які негайно потрібні Україні, наприклад, Державний бюджет 2006 року, а по-друге, сподіваюся, з'явиться можливість утримати депутатів від нестримного і необґрунтованого передвиборчого популізму, в рамках якого парламент приймає нічим не забезпечені "паперові" пільги. Я думаю, що цьому треба поставити заслін, бо обіцяти те, чого не можеш дати, дурити людей – це недобре", - зазначив парламентарій.
     
    "Крок Президента є абсолютно логічним і послідовним. Коли Віктор Андрійович став Прем’єр-міністром у 1999 році, одною з перших його дій була угода уряду якраз із парламентськими силами про порозуміння, і на цій основі була створена досить ефективна парламентська більшість, – наголосив Борис Беспалий. – Віктор Ющенко вже тоді зумів консолідувати в команду однодумців уряд, який складався з представників різних політичних сил – від рухівців до соціал-демократів об’єднаних. Ющенко висту як консолідатор і на парламентських виборах 2002 року, коли об’єднав у блоці "Наша Україна" десять партій і низку громадських організацій. Та ж логіка прослідковувалась і на президентських виборах, коли його підтримав широкий політичний спектр, та ж логіка знайшла своє відображення і після обрання Ющенка Президентом – у вересневій Декларації парламентських політичних сил і, фактично, в додатку до неї – в Меморандумі між Ющенком, Єхануровим і Януковичем".
     
    "Таким чином, очевидно, що Віктор Ющенко – це людина, яка послідовно єднає Україну", - підкреслив Борис Беспалий.
     
    Прес-служба партії "Народний Союз Наша Україна"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.