• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українські миротворці допомогли уряду Ліберії забезпечити легітивні вибори
    Опубликовано: 2005-10-13 17:54:00
    В Ліберії продовжується підрахунок голосів після проведення першого туру президентських виборів, що відбувся 11 жовтня цього року. Зараз у країні триває активна фаза підготовки всієї необхідної документації та доставки її з виборчих дільниць до столиці Ліберії - Монровії.
    Для забезпечення проведення легітимних та демократичних виборів персонал місії ООН проводить консультативну та роз’яснювальну роботу, для чого задіяні практично усі можливості Місії ООН в цій країні. Активну участь у підготовчому періоді беруть українські миротворці зі складу 56-го окремого вертолітного загону Збройних Сил України.
    В день виборів керівництво місії ООН в Ліберії поставило перед українським вертолітним загоном завдання на польоти екіпажам шести вертольотів МІ-24 та МІ-8МТ. В їх задачу входила доставка виборчої документації до виборчих округів по всій країні та перевезення персоналу Місії ООН, що здійснював нагляд за ходом виборчого процесу.
    Тільки протягом одного цього дня українські вертолітники виконали 26 польотів та налітали у небі країни 30 годин. Всього наліт українського вертолітного загону в жовтні місяці, тобто в період підготовки та проведення виборів складає в середньому по 30-40 годин щодня. Результати першого туру виборів у Ліберії будуть оголошені 26 жовтня 2005 року. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба МО України.
    ELCOMART Политика
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.