• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко зустрівся зі спікером РФ Мироновим
    Опубликовано: 2005-10-14 09:54:00
    Президент України Віктор Ющенко зустрівся зі спікером Ради Федерації Федеральних зборів РФ Сергієм Мироновим.
    Сторони обговорили широке коло питань українсько-російських відносин, у тому числі, торкнулися питання роботи міждержавної комісії «Ющенко – Путін».
    Віктор Ющенко наголосив, що у відносинах України та Росії існує величезний потенціал, особливо у науково-технічній та економічній сферах.
    Президент висловив задоволення дискусією, яка відбулася між ним та Президентом Росії в Казані на тему ЄЕП, а також відзначив важливість підписаних там двосторонніх документів.
    Крім того, Віктор Ющенко висловився за необхідність тіснішої співпраці у вирішенні питань демаркації українсько-російського кордону і спрощення процедури перетину кордонів громадянами двох країн.
    Президент перекй, що сьогоднішня зустріч «надасть нового імпульсу відносинам між країнами».
    У зустрічі взяли участь Голова Верховної Ради України Володимир Литвин, перший заступник Голови Верховної Ради України Адам Мартинюк, перший заступник міністра закордонних справ Володимир Огризко, посол Росії в Україні Віктор Чорномирдін.

    ELCOMART Политика

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.