• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчинено акт вандалізму
    Опубликовано: 2005-10-14 11:43:00
    Заява Львівського обкому Компартії України з приводу акту вандалізму та хуліганства щодо приймальної народного депутата-комуніста Голуба О.В. та офісу Львівського обкому Компартії
    Напередодні, так названого, дня української повстанської армії у Львові проти офісу Львівського обкому Компартії України та приймальної народного депутата-комуніста Голуба О.В. був вчинений акт вандалізму та хуліганства.
    В ніч на 13 жовтня з вулиці Коновальця в приміщенні обкому КПУ камінням були розбиті вікна. Цей дикунський акт є продовженням низки нападів проти російського культурного товариства імені Пушкіна О.С., російської книгарні та інших об'єктів, які сталися у Львові останнім часом. Львівський обком Комуністичної партії України має всі підстави пов'язувати цей напад з твердою позицією партії щодо невизнання колаборантів з ОУН-УПА воюючою стороною.
    Ми, комуністи, в результаті останнього інциденту ще раз підтверджуємо обґрунтованість такої своєї позиції, оскільки прихильники визнання ОУН-УПА і особисто Президент України, наголошують на необхідності примирення, яке, мовляв, сприятиме спокою у суспільстві.
    Яким може бути цей спокій та примирення з нащадками убивць, ми ще раз наочно переконалися.
    Заявляємо, що люба спроба залякати комуністів Західної України не змінить нашого ставлення до зної проблеми. Ми ще активніше будемо розвінчувати перед українським суспільством і міжнародною громадcкістю злочинні дії націоналістичних сил, як у минулому, так і у теперішній час.
    Перший Секретар Львівського
    обкому Компартії України О. Калинюк
    Прес-служба КПУ
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.