• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко: "Україна може плідно співпрацювати з країнами Латинської Америки"
    Опубликовано: 2005-10-17 16:48:00
    Президент України Віктор Ющенко перекй, що Україна може плідно співпрацювати з країнами Латинської Америки. Про це він заявив сьогодні у Лондоні, відповідаючи на питання журналістів.Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
     
    Говорячи про перспективи співробітництва України з державами Латинської Америки, Віктор Ющенко повідомив, що незабаром з’явиться «нова хвиля ініціатив» з даного приводу, яка доведе, що політичні та економічні інтереси двох сторін значною мірою є «або ідентичними або дуже близькими».
     
    Президент України зазначив, що у ході його зустрічей з главами ряду країн Латинської Америки сторони неодноразово звертали увагу на те, що вже сьогодні в цьому регіоні «працюють українські турбіни, літають тисячі літаків АНТК ім. Антонова».
     
    Говорячи про політичне співробітництво між Україною та країнами Латинської Америки, Глава української держави висловив переконання, що вже найближчим часом можна буде оцінити, «якої інтенсивності співпраці ми можемо досягти».
     

    ELCOMART Политика

     
     
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.