• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Делегація НАТО прибуде до Києва
    Опубликовано: 2005-10-18 09:20:00
    Сьогодні до Києва прибуває представницька делегація НАТО на чолі з Генеральним секретарем альянсу Яапом де Хоопом Схеффером. и делегації проведуть у Києві виїзне засідання Північно-атлантичної ради, в рамках якої відбудеться засідання комісії Україна-НАТО, а також ряд зустрічей як генсека так і послів з вищими посадовими особами держави.
     
    В інтерв"ю Українській службі Бі-Бі-Сі напередодні візиту пан Схеффер так відповів на запитання про важливість цієї події:"Я надаю дуже великого значення цьому візиту. Всі посли 26 країн НАТО під моїм головуванням зустрінуться з відповідними і важливими українськими співбесідниками. Вони не тільки знаходитимуться у Києві, але вони поїдуть у регіони, це дуже важливо.
     
    Я сам буду мати кілька зустрічей з українськими масс-медіа. Тож це дуже важливий візит для держави, яка чітко продемонструвала свої євроатлантичні прагнення, де відбулися дуже важливі події під час "помаранчевої революції" і якій НАТО надаватиме допомогу на її шляху до євроатлантичної інтеграції. Підкреслюючи той факт, що цей процес оснований на практичних здобутках. Як Україна за допомогою НАТО досягатиме прогресу - таким чином він і буде розвиватися.

    Ми будемо говорити з міністрами закордонних справ і оборони, прем"єр-міністром і президентом Ющенком, представниками політичних сил у Раді, - це повномасштабна та важлива програма, яка демонструє ту важливість, яку НАТО надає своїм відносинам та інтенсифікованому діалогу з Україною."
     
    Міністр закордонних справ України Борис Тарасюк в інтерв"ю Бі-Бі-Сі назвав цей візит унікальною подією у взаєминах Києва з НАТО.За словами пана Тарасюка, за нової української влади ставлення як Євросоюзу, так і НАТО до України докорінним чином змінилося.
     
    "BBCUkrainian"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.