• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Криму затримано лідера азербайджанської опозиції
    Опубликовано: 2005-10-18 09:23:00
    Українська міліція затримала лідера азербайджанської опозиції Расула Ґулієва по тому, як літак, на якому він повертався додому, був змушений змінити курс і здійснити посадку в аеропорті Сімферополя. Українські офіційні представники повідомили, що пана Ґулієва заарештувано на вимогу Інтерполу.
    Азербайджан звинувачує його у нецільовому використанні бюджетних коштів під час його перебування при владі в 90-х роках, що сам пан Ґулієв заперечує.Азербайджанські власті раніше застерігали, що арештують його в разі повернення додому, однак, як кажуть, прихильники пана Ґулієва, власті запобігли його поверненню, змусивши літак змінити курс.
    Азербайджанська опозиція сподівається, що присутність пана Ґулієва в країні зашкодить шансам урядової партії на перемогу під час виборів наступного місяця.Міністр закордонних справ Тарасюк, який перебуває в Лондоні, сказав українському телеканалу, що питання про видання пана Ґулієва буде вирішуватися після того як Україна отримає необхідну інформацію з Азербайджану.
    "BBC Ukrainian"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.