• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Тарасюк у Лондоні зустрівся з Держсекретарем у закордонних справах Джеком Стро
    Опубликовано: 2005-10-18 17:11:00
    Міністр закордонних справ України Борис Тарасюк у Лондоні зустрівся з Державним секретарем у закордонних справах та справах Співдружності Джеком Стро. У ході переговорів Борис Тарасюк поінформував британського колегу про очікування української сторони щодо саміту Україна-ЄС, який заплановано провести в Києві у ні. Йдеться, передусім, про необхідність позитивного вирішення питання щодо надання Українській державі статусу країни з ринковою економікою та прогресу переговорів щодо лібералізації візового режиму для українських громадян.
     
    Крім того, глава українського зовнішньополітичного відомства ознайомив співрозмовника з баченням Україною майбутніх відносин з Європейським Союзом. Сторони обговорили ряд питань міжнародного життя, зокрема ситуацію на Балканах та в Іраку. Борис Тарасюк також провів зустріч у Британському парламенті з Головою Комітету у закордонних справах Палати Громад Майком псом, з яким обговорив перспективи міжпарламентського співробітництва України та Великої Британії.
     
    "Урядовий портал"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.