• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко привітав новообраного Президента Польщі Качінського
    Опубликовано: 2005-10-25 09:46:00
    У телефонній розмові, що відбулася між Президентом України Віктором Ющенком і новообраним Президентом Польщі Лєхом Качинським, Віктор Ющенко відзначив успіхи Польщі на шляху демократичних перетворень та привітав з отриманою у другому турі перемогою. Він побажав нових успіхів на шляху розбудови суспільства.Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
    У свою чергу Лєх Качинський підтвердив, що вважає шлях демократичних перетворень найважливішим, як для новообраного Президента Польщі, а підтримку демократичних цінностей в сусідніх державах – метою зовнішньої політики, якій він сприятиме.Зокрема, Лєх Качинський підтвердив, що Україна займатиме місце стратегічного партнера в зовнішньополітичних відносинах Польщі й надалі.Телефонна розмова відбулася о 21:00 в понеділок, 24 жовтня. Також новообраному Президенту Польщі було надіслано вітальну телеграму.
     

    ELCOMART Политика

     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.