• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Заступника губернатора Дніпропетровська намагалися підірвати
    Опубликовано: 2005-10-25 11:50:00
    Потужний вибух пролунав учора вночі біля будинку керівника апарату голови дніпропетровської облдержадміністрації Олександра Перова.
     
    18-метрова підривна хвиля зруйнувала вхід до помешкання, частину огоі, вибила шибки. Як повідомили правоохоронці, вибуховий пристрій був саморобним, але професійно виготовленим і начинений металевою стружкою, цвяхами та болтами.

    Ніхто з мешканців будинку не постраждав. Олександр Перов пов'язує замах зі своєю професійною діяльністю на посаді заступника голови обладміністрації.

    Тим часом про ймовірність замаху заявляє його колега з Донеччини – заступник губернатора Олександр Клименко. Він зазначив, що невідомі погували йому по телефону.

    Два тижні тому за нез'ясованих обставин загинув 21-річний син Клименка, тож зараз міліція посилено охороняє його родину та помешкання.
     
    "НТН"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.