• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українські миротворці 30 ня повернуться з Іраку додому
    Опубликовано: 2005-10-25 15:07:00
    Українські миротворці повернутся з Іраку до Нового року. Близько дев'ятиста військовослужбовців будуть виведені з Іраку з 20-го по 30- те ня. Цю інформацію підтвердив Львівській хвилі керівник прес- служби Західного оперативного командування Олександр Поронюк. Вже створені оперативні групи щодо прийому особового складу та техніки – додав Олександр Поронюк.

    Про остаточну дату виведенна українських миротворців з Іраку заявив Міністр оборони України Анатолій Гриценко. Її встановлення стало результатом робочої зустрічі з Міністром оборони США Дональдом Рамсфельдом.

    Анатолій Гриценко заявив, що миротворці виконуватимуть завдання до кінця виборчої кампанії в Іраку, яка завершиться 15 ня. Наю, військовослужбовці, які повернуться в Україну перебувають в Іраку з лютого цього року. Загалом українські військові беруть участь у миротворчій місії в Іраку з 2003 року.
     
    "redtram"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.