• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Соснівка залишилась без мера
    Опубликовано: 2005-10-25 16:19:00
    Міський голова Соснівки Степан Крут пішов у відставку. На такий крок він зважився після низки, на його думку, безпідставних звинувачень громади міста. Заяву про це пан Крут оприлюднив на позачерговій сесії міської ради. За відставку мера проголосували 17 депутатів міської ради з 25. Двоє були проти.
    Міські депутати говорили про безгосподарність і брак досвіду Степана Крута як міського голови. Депутатська комісія міськради Соснівки провела перевірку КП “Соснівкажитлокомунсерсвіс” і виявила, що місто не готове до зими. Також депутати кажуть, ніби впродовж своєї дворічної каденції міський голова жодного разу не прозвітував перед ними за свою роботу.
    “Мер узяв на себе не властиві йому функції – підміняти рішення сесії. Коли, наприклад, є ухвала сесії, потім він скасовує її, а ми дізнаємося про це останніми. Навіщо тоді ми йому?” – каже депутат Соснівської міської ради Василь Гресько. “Є претензії до діяльності нашого ЖЕКу, в роботі якого є багато фінансових порушень, які ми виявили. Документи про це передаємо до контрольно-ревізійного управління Червонограда”, – додав він. – У місті навіть немає де хоронити людей, мер не вирішує цього питання, за нього цим переймається секретар міськради”. За словами депутата, громада міста самотужки домоглася заборони будівництва в Соснівці скандального туберкульозного диспансеру.Однак, на думку екс-мера Степана Крута, ситуація виглядає інакше.
    “Почали розігрувати карту тубдиспансеру, якого тут ніколи не існувало та якого ніхто не мав наміру тут відкривати. Я більше не хотів цього терпіти. Поклав заяву і пішов. Усе те, в чому мене звинувачують, не є правдою, це просто чорний піар”, – розповів “Газеті” пан Крут.
    Щодо інших закидів громади дванадцятитисячного містечка в бік уже колишнього міського голови, зокрема про те, що Соснівка потопає у смітті, а міське комунальне підприємство мало двомісячну заборгованість із зарплати, Степан Крут каже: “Була заборгованість із зарплати, коли брали кредит, оскільки тарифи не перекривали витрат. Але, наскільки мені відомо, двомісячної заборгованості не було. Стосовно, то мали проблеми, тому що в місті була лише одна машина для його вивезення, тепер їх дві. Свого часу ця єдина машина поламалася, й упродовж двох днів із Соснівки не могли вивезти сміття. Тепер таких проблем немає”.Наразі обов’язки міського голови Соснівки виконує секретар міської ради Ірина Харчук.
    "Львівська Газета"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.