• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Лазаренко про Тимошенко: А там багато буде цікавого
    Опубликовано: 2005-11-11 14:10:00
    Лідер партії Громада Павло Лазаренко заявляє, що хоче зустрітися з екс-прем'єром Юлією Тимошенко. Про це він заявив в інтерв'ю на телеканалі Інтер у четвер ввечері у відповідь на прохання охарактеризувати відносини з Тимошенко.

    "Для того, щоб абсолютно чітко всі поставити на свої місця й абсолютно чесно відповісти щодо наших відносин, мені потрібна зустріч з нею (Тимошенко), для того, щоб проговорити дуже багато нюансів", - заявив Лазаренко.

    "А там дуже багато буде цікавого, такого цікавого, що може сильно перевернути розстановку політичних сил в Україні", - додав він.

    Лазаренко також відзначив, що прохання охарактеризувати відносини, було найскладнішим для нього питанням.

    "Мені складно говорити. Це, мабуть, найскладніше питання. Я підтримував Тимошенко, ми були разом партією "Громада". Багато ів Батьківщини прийшли під егідою Лазаренка "Громади" у Верховну Раду в 98 році. Тимошенко занадто багато пережила, через багато чого пройшла", - розповів Лазаренко. Він також зазначив, що на його думку сама Тимошенко не дуже прагне з ним зустрічатися.
     
    "УКРАЇНСЬКА ПРАВДА"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.