• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Костенко: Червоній не займається політичними репресіями
    Опубликовано: 2005-11-11 17:34:00
    Лідер Української Народної Партії Юрій Костенко не вважає, що голова Рівненської обласної державної адміністрації Василь Червоній займається „політичними репресіями чи розборами в області”.

    Про це Костенко повідомив сьогодні під час прес-конференції в Луцьку. Костенко сказав, що поважає політичну позицію Червонія, а закиди у бік Червонія назвав помстою політичних суперників та недругів.

    Відповідаючи на запитання щодо чуток про звільнення Червонієм близько 600 освітян за політичними мотивами, Костенко відповів, що отримав довідку з Міністерства освіти України, у якій йдеться про кількість та причини звільнених на Рівненщині освітян.

    «У довідці йдеться про 3-4 директорів шкіл, контракти у яких закінчилися. Крім того, близько десяти людей написали заяви за власним бажанням», ― повідомив Костенко.

    Усяку іншу інформацію він вважає перекрученою, а її появу пов’язує з передвиборчою боротьбою.
    "ВГОЛОС"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.