• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Волошина взяли під арешт
    Опубликовано: 2005-11-14 10:09:00
    Печерський районний суд Києва вибрав начальнику управління капітального будівництва Міноборони України Олександру Волошину запобіжний захід у вигляді арешту.Наємо, полковника затримали в момент передачі хабара в 580 тис. доларів від представників комерційної структури за вирішення питань, пов’язаних з будівництвом житла для військовослужбовців в столиці.
    Волошин одержав мічені гроші від директора ТОВ і його зама за підписання документів для відкликання позовної заяви Міноборони з Господарського суду Києва щодо розірвання договору з цим товариством про спорудження житлового будинку і надання права на будівництво, а також вибору інвестора.
    За неофіційними даними, йдеться про об’єкт на вулиці Туполєва, 8, в Києві. Начальник УБОЗ столиці Валерій Гелетей не підтвердив і не спростував цю інформацію, заявивши, що називати конкретні майданчики передчасно, і це зашкодить слідству. Не став полковник міліції конкретизувати, чи йде Волошин на контакт чи ж мовчить.
    "proUA"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.