• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко провів зустріч з міністром закордонних справ Литви
    Опубликовано: 2005-11-14 12:02:00
    Президент України Віктор Ющенко провів зустріч з міністром закордонних справ Литви Антанасом Вальонісом.На початку зустрічі Президент зазначив, що Україна та Литва можуть пишатися тим рівнем двосторонніх відносин, який мають на сьогодні.«Ми виходимо з того, що Україна та Литва мають хорошу атмосферу для реалізації нашого двостороннього потенціалу», – сказав В. Ющенко.Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    Президент також високо оцінив роль, яку відіграла Литва та її Президент Валдас Адамкус для України під час Помаранчевої революції. «Ми завжди будемо вдячні Президенту Валдасу Адамкусу за ті зусилля, які він вклав у врегулювання наших відносин», – сказав Глава Української держави, дякуючи литовській стороні за її «державну позицію» під час минулорічних подій.

    У ході зустрічі сторони обговорили подальший розвиток українсько-литовських двосторонніх відносин, зокрема питання взаємодії у реалізації євроінтеграційної політики України. В. Ющенко та А. Вальоніс також торкнулися таких тем, як інтеграція в європейський та світовий економічний простір, підтримка Литвою співпраці України з НАТО.На зустрічі були присутні міністр закордонних справ України Борис Тарасюк, Надзвичайний та Повноважний Посол Литви в Україні Вікторас Баубліс.
    ELCOMART Политика
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.