• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Афтаназіва відставили з політичним підтекстом
    Опубликовано: 2005-11-14 12:10:00
    Прес-служба „Укрзалізниці” вважає, що рішення про відставку Зенка Афтаназіва з посади заступника міністра транспорту та зв’язку – генерального директора „Укрзалізниці” має політичне забарвлення. Про це йдеться у заяві прес-служби „Укрзалізниці”.

    „Попередня виборча кампанія наочно продемонструвала, як може використовуватись у політичних цілях ресурс величезної та потужної галузі, якою є залізничний транспорт”, - говориться у заяві. У прес-службі зазначають, що під час минулих виборів „підприємство виконувало невластиві йому функції з організації та фінансування виборчих маніпуляцій”. „Сьогодні, напередодні нових виборів, керівництво „Укрзалізниці” робить все для того, аби уникнути повторення саме такого сценарію”, - наголошується у заяві.

    У прес-службі також зазначають, що звільнення з посади Афтаназіва саме зараз „викликає здивування ще й тому, що це сталося в період, коли нарешті вдалось стабілізувати ситуацію в сфері залізничних перевезень та закласти основу для подальшого сталого розвитку і ефективної роботи”.

    „Сподіваємось, що політична ситуація в країні напередодні парламентських виборів не поставить під загрозу чітку та злагоджену роботу залізничної галузі України, її сталий розвиток та перспективи входження українських залізниць у європейську та світову транспортні системи”, - наголошує прес-служба „Укрзалізниці”.

    Як повідомлялось, 11 листопада Президент Віктор Ющенко звільнив Зенка Афтаназіва з посади заступника міністра транспорту та зв’язку України – генерального директора Державної адміністрації залізничного транспорту України у зв’язку з ліквідацією посади.
     

    "proUA"


    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.