• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З Ліберії на Батьківщину повернулася друга група українських миротворців
    Опубликовано: 2005-11-14 12:58:00
    Сьогодні, 14 листопада, в рамках чергової – четвертої – ротації 56-го окремого вертолітного загону ЗС України, який виконує завдання Місії ООН у Ліберії, на Батьківщину повернулася друга українських миротворців. О 8.00 літак Ту-154 Державного підприємства Міністерства оборони України “Українська авіаційно-транспортна кампанія” з 97 миротворцями на борту здійснив посадку у київському аеропорту “Бориспіль”.
    Напередодні, 13 листопада, цим же літаком до цієї африканської країни було доставлено 100 українських військовослужбовці нової ротації.Наступний етап ротації заплановано здійснити 15 листопада.
    Довідка. 56-й окремий вертолітний загін ЗС України виконує завдання у складі Місії ООН у Ліберії з січня 2004 року.Загальна чисельність загону – 301 військовослужбовець. На озброєнні загону знаходяться 8 вертольотів Мі-8 та 6 вертольотів Мі-24. Серед основних завдань Місії ООН у Ліберії, що виконують українські авіатори, - перевезення персоналу Місії та високоповажних осіб, перевезення вантажів, медичне транспортування, евакуація поранених, польоти спостереження, повітряне супроводження переміщення військ.
    "Урядовий портал"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.