• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Єхануров обіцяє оголосити політику Кабміна щодо ВЕЗ
    Опубликовано: 2005-11-14 14:04:00
    Прем'єр-міністр Юрій Єхануров пообіцяв, що на початку наступного тижня Кабінет Міністрів оголосить свою політику щодо пільгового оподаткування у вільних економічних зонах. Про це Єхануров заявив, виступаючи на міжнародній конференції "Україна: бізнес й економічні пріоритети", що проходить 14-15 листопада в Києві. "Я сподіваюся, на початку наступного тижня буде оголошена політика уряду з цього питання", - сказав Єхануров.
     
    Він зазначив, що зараз це питання в уряді розглядається на рівні робочої групи. Єхануров запевнив інвесторів, що уряд запропонує механізм виходу із кризової ситуації, що склалася після ліквідації пільг у ВЕЗ для всіх інвесторів із прийняттям у березні змін до закону про державний бюджет на 2005 рік.
     
    Після завершення виступу, Єхануров уточнив журналістам, що Міністерство економіки вже надало йому свій звіт з цього питання, однак, зі слів Єханурова, пропозиції Мінекономіки ще підлягають дискусії й будуть розглянуті на засіданні Кабінету Міністрів, яке, як планується, відбудеться 16 листопада, а потім висновки й пропозиції Кабміну будуть повідомлені Президентові Віктору Ющенку й потім оголошені.
     
    "Урядовий портал"
     
     
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.