• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Районні організації УНП - за зміну конфігурації блоку
    Опубликовано: 2005-11-14 16:12:00
    На засіданні ради Львівської обласної організації Української Народної Партії між керівництвом партії та представниками деяких районних партійних організації виникла дискусія стосовно доцільності утворення місцевих структур Блоку Костенка, відмінних від всеукраїнської структури.
    За створення окремої конфігурації блоку на місцевому рівні висту голова Старосамбірської районної організації УНП Андрій Волощак. У ході дискусії його підтримали кілька учасників засідання ради ЛОО УНП. За його словами, у Старосамбірському районі до нього, як голови районної організації, з конкретними пропозиціями щодо об’єднання сил і поділу по 30% місць у місцевих радах підходили, як потенційні учасники блоку Віктора Ющенка так і представники БЮТу.
    Відповідаючи на таку заяву лідер УНП Юрій Костенко зазначив, що законодавчо забороненно на місцевому рівні змінювати конфігурацію політичного блоку, пріоритетом має бути партійна дисципліна. За словами Юрія Костенка, схожа дискусія точилася також і під час його візиту на Івано-Франківвщину.
    УРА-Інформ. Львів
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.