• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Наказ про звільнення Преснера скасували
    Опубликовано: 2005-11-14 17:05:00
    Сьогодні, 14 листопада, судове засідання у справі за позовом начальника Державного управління екології та природних ресурсів Львівської області Богдана Преснера до Міністерства охорони навколишнього природного середовища з вимогою скасувати наказ Міністерства про його звільнення не відбулося оскільки, на нього з поважних причин не з’явилися представники міністерства. Судове засідання перенесено на 30 листопада.

    Він також поінформував, що наказ про його звільнення від 2 серпня було скасовано, натомість видано новий – від 11 листопада. «Я ознайомився із другим наказом 14 листопада, оскільки тільки сьогодні вийшов на роботу з лікарняного. Мотиви мого звільнення у цьому наказі аналогічні першому наказу.Цей наказ видано, коли я перебував на лікарняному, тому я його оскаржуватиму», – повідомив Б.Преснер.
     
    "Західна iнформаційна корпорація"
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.