• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ющенко: "Нова влада радикально змінила Україну"
    Опубликовано: 2005-11-22 09:05:00
    За рік після Помаранчевої революції новій владі вдалося кардинально змінити атмосферу в українському суспільстві, сказав в інтерв'ю агенції Reuters Президент України Віктор Ющенко, назвавши головним завданням найближчого майбутнього перемогу пропрезидентських сил на парламентських виборах 2006 року. «До цієї країни вперше за 14 років прийшла демократія, свобода слова, вільна й контна боротьба. Це гарантія того, що в цій країні буде процвітати політичний прогрес, що тут формуватимуться прозорі економічні рішення», – сказав Віктор Ющенко.
    «Цей рік був не гіршим в історії країни періодом. І не поспішайте посипати голову попелом – усе вдалося за ці 10 місяців», – сказав він.Президент вважає, що пропрезидентські сили мають усі шанси перемогти на виборах до парламенту. «Перемога в парламенті – це повинна бути друга перемога демократії після того, як рік тому ми перемогли. Є ще час для того, щоб винести урок з того, що сталося, знайти взаєморозуміння... Ми будемо говорити про чесні вибори, де не буде використано жодного ресурсу», – сказав Ющенко.
    Віктор Ющенко вважає, що його прихильники зуміють сформувати в парламенті більшість і забезпечити послідовність реформ. «Можливості сформувати більшість, крім правлячої сили, не має ніхто, – сказав Ющенко. – Будуть повноваження, буде більшість, буде збалансоване управління й динамічна економіка – я в цьому перекй». За словами Президента, нині і він сам, і його політична сила мають намір розпочати діалог із близькими до них політичними формуваннями, однак виключають можливість висування ними будь-яких умов.
    «Я і моя політична сила налаштовані вести переговори, але без будь-яких умов щодо прем'єрів або тієї чи іншої державної організації. Це речі неприйнятні – ми вже одного разу помилилися і тепер дуємо на холодну воду. Бо головна втрата – це розчарування людей», – сказав Глава держави.
    Прес-служба Президента України
    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.